Ensi viikolla alkaa Stand Up Helsinki

Yleinen 30.8.2019 Ali Jahangiri

Stand up -Helsinki 31.8.-8.9.2019

Stand up -komiikka valtaa koko Helsingin!

Helsingissä toimii säännöllisesti parikymmentä stand up -klubia. Näillä klubeilla on vuoden aikana yhteensä satoja stand up -esityksiä sekä satoja stand up -koomikoita.

standuphelsinki.fi on luotu helpottamaan stand up -komiikasta kiinnostuneita katsojia löytämään itselleen mieluisa esitys. Tämä nettisivusto tuo ensimmäisenä kootusti yhteen paikkaan koko pääkaupungin stand up -komiikka tarjonnan. ”Sivusto on tapahtumajärjestäjille ilmainen ja sen tarkoituksena on luoda kohtaamispaikka asiakkaille sekä tekijöille. Enää ei tarvitse arpoa missä on komiikkaa kun kaikki klubit löytyvät samasta nettisivusta.” -kommentoi sivuston perustaja Ali Jahangiri.

Juhlistaaksemme sivuston avajaisia lähes jokainen Helsingin stand up -klubi järjestää iltansa syyskuun ensimmäisellä viikolla. 31.8.-8.9. välisenä aikana nähdään ympäri Helsinkiä stand up -komiikkaa yli kolmenkymmenen esityksen verran suomeksi, englanniksi, ruotsiksi sekä viittomakielelle tulkattuna. Iltoja on ydinkeskustasta Oulunkylään ja Munkkiniemeen. Lisäksi kyseisen viikon aikana nähdään eri yksittäisten koomikoiden nimikoituja soolo-esityksiä. Mukana ovat mm. Ali Jahangiri, Fathi Ahmed, Mebe sekä Juhani Nevalainen.

Tämä viikko on kattavin katselmus suomalaisesta ja erityisesti Helsinkiläisestä stand up -komiikasta ikinä. Viikon aikana nousee lavalle sekä pitkän linjan ammattikoomikoita sekä aivan ensikertalaisiakin. 

Stand Up Helsinki -tapahtumassa ovat mukana Radio Helsinki, Stadin Panimo sekä Ohjelmakauppa.